Google Maps Street View of

Street View е популярна функция на Google Maps, която e достъпна в повече от 30 страни по целия свят. Тя позволява на потребители да изследват виртуално или да навигират квартали чрез панорамни изображения с улично ниво.

Днес, Google обяви, че ще започне да събира изображения и в България за популярната функция. Не се учудвайте, ако в следващите дни забележите автомобилите на Google да правят снимки.

Google ще защити и неприкосновенността на личния живот като преди публикуването на изображенията, ще замъгли лицата и регистрационните номера.

В райони, където Street View е на разположение, ще можете да получите достъп до изображения на нивото на улицата, чрез приближаване до най-ниското ниво на Google Maps, или чрез плъзгане на оранжевата икона (в лявата страна на картата) върху осветена в син цвят улица.

Ако сте представител на бизнеса, също може да се възползвате от Street View технологията. Необходимо е да вградите Google Maps директно във вашия уебсайт и то напълно безплатно. Функцията може да подпомогне и повиши познаваемостта на местни заведения, хотели и други.

Любопитни сте да научите повече за Street View и неговите възможности? Заповядайте тук.

Коментар “Google Maps Street View of

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *