Търсим си ПМ. Какво очакваме?

Да, вероятно сте попаднали на кампанията ни в социалните мрежи, свързана с издирван от нас нов човек за екипа на Ей Би Си Дизайн – Ръководител проекти. Какво очакваме и какво получаваме, какво даваме в замяна?

Очакваме, човек, за когото онлайн пространството – сайтове, кампании, социални мрежи са естествена среда, а не нещо досадно и натрапчиво. Човек проактивен в интернет. Опитът е желателен, но не задължителен. Бъдещият ни нов колега следва да е с относително добро отношение към технологиите, да има позитивно мислене, да е търпелив, да е комуникативен, да е последователен и да може да работи в екип.

Получаваме много мейли и CV-та. Някои мейли са просто с прикачено CV – това дори не го гледаме, защото е несериозно. Бихме се радвали “нашият” човек да ни впечатли. Как ли – да го намисли сам.

В замяна даваме готин екип, приятна работна среда, супер проекти, по които работим, прилично заплащане и дългосрочно сътрудничество, стига да се харесаме.

Няма да бързаме с избора. Целта ни е да си намерим точния човек.

2 коментара в “Търсим си ПМ. Какво очакваме?

  1. Мисля, че чашата е изцяло пълна – наполовина с вода, наполовина с въздух (т.е.наполовина с предизвикателствата, на които сме казали “Да”, наполовина с възможностите, които имаме и не сме използвали). Успех с търсенето на подходящия човек!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *