Амстердам – онлайн и офлайн

Както вече споменахме, бяхме на работно посещение в Амстердам. То съвпадна с един от мачовете на националния им отбор на Световното и още първия ден ни впечатли колко оранжеви могат да бъдат тези хора. Както и целия град. Всички мачове, които се изиграха докато бяхме там бяха придружени с песни и дефилиране на феноветe на съотвените отбори. Бразилци, испанци, японци, та даже и младежи от Гана 🙂

Из града почти няма корпоративни реклами. Никакви билборди. Само плакати за концерти, театри, фестивали и други арт събития. Вероятно таксата от 5 евро на час за паркиране събира достатъчно средства, за да не се налага градът да се превръща в нещо като София – с по 3 билборда на всяко кръстовище.

Разбира се проведохме няколко интересни срещи – основно с партньорите ни в мейл маркетинга. Така да се каже се ъпдейтнахме. Оказа се, че и ние имахме какво да ги научим – което си е супер добре 🙂

Другата среща за сега ще я запазим в тайна, но съвсем скоро публично ще обявим нов проект, който ще бъде много интересен и полезен.

Какво още ни впечатли? Много колоездачи – естествено. Започнахме дори да правим фотопоглед на тема „Велосипедистки“ за www.spas.bg. Ще видим дали ще го публикуваме, но все пак – споделяме една снимка тук.

За онлайн маркетинга – наистина са доста, ама доста напред. Все пак са започнали преди нас и имат много по-голям потенциален пазар. Но интересно е, че не са вманиачени в детайлите по сайтовете си,а отделят много повече време и енергия в това как да развиват съдържанието и популярността им.

Ето ни и нас 🙂

За сега спираме с Амстердам, но пак ще се връщаме на темата. За финал една много вкусна снимка 🙂

Още малко подробности ще може да намерите и в блога на варненския ни офис.

Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.