Банков клон на бъдещето

Вчера нашите приятели и партньори от УниКредит Булбанк oткриха официално своя филиал на бъдещето.  Toва е пилотен проект за цялата група на UniCredit и се реализира именно в България, в Бизнес парк София, сграда 2. Характерното за този клон на бъдещето е, че представя и обединиява най-новите технологии като същевременно създава комфорт и уют у клиента докато използва банковите услуги. Рекламните лица са обикновени хора, клиенти на банката, избрани с кастинг чрез фейсбук приложение, което разработихме ние от ABC Design и така макар и с малко станахме част от този страхотен проект.

Част от нашия екип бяхме поканени на закуска за блогъри вчера, в която получихме подробна информация от първа ръка, разгледахме уникалния интериор и даже тествахме част от иновативните и интерактивни технологични нововъведения.

Особен интерес предизвиква интерактивната стена, нещо като огромен таблет, който позволява на клиента  да прочете банковия бюлетин, новини за банката, да получи информация къде са другите най-близки клонове. Интересното също е, че там е представен и екипът на филиала – всеки със снимка и кратко описание на професионалния му опит. Според думите на г-жа Цветанка Минчева, Заместник-директор Банкиране на дребно, в бъдеще ще се разработи функционално възможността клиентът директно от там да си запази част за индивидуална консултация с определен член от екипа.

Пожелаваме много и все доволни клиенти на филиала на бъдещето и дано скоро проектът да се мултиплицира на още места из София и страната.

Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.