Вече и във Варна!

Дойде лятото и ние отпрашихме към морето. Но не само за лятото, а по-трайно! По различни начини и причини сме свързани с Варна, обичаме този град и мечтаехме от кога от кога да имаме свое представителство и в морската ни столица. Е, вече е факт – вече оперираме и на територията на Варна и региона! А от есента ще имаме и свой офис там!

Всичко за дейността ни във Варна, за плановете ни за изграждане на сайтове, онлайн маркетинг кампании и всичко друго, което ще предлагаме за региона може да намерите на сайта ни – www.abcbg.com/varna/.

Ако имате бизнес във Варна, ако имате интереси в този регион или просто сте на почивка наоколо и искате да се видим и поговорим за вашето онлайн присъствие, за новите ви уеб проекти, за редизайн на сайта ви или онлайн кампанията ви – на линия сме и с удоволствие ще се видим и поговорим! Свържете се с офиса ни във Варна още сега.

2 Thoughts to “Вече и във Варна!”

 1. Д. Стефанов

  Случайно или не но попаднах на сайта ви. Хубаво е че имате офис вьв Варна – не бих си порьчал сайт на фирма извьн моя град. Някои неща се правят наживо и очи в очи, поне аз така и на този етап.

  Още по-хубаво е че обичате Варна – единствената фирма за уеб-дизайн която го заявява на сайта си 🙂 Варна е логичния центьр на всяко бизнес или ваканционно занимание край морето, така че добре дошли у дома и успех!

  Изработвам задание (прочетох че дьржите на заданието)за моя бьдещ сайт, ще почукам и на вашата врата като сьм готов, пьк може и да се харесаме … 🙂

  Поздрави!

 2. Здравейте,

  ако имате нужда от помощ по заданието – на линия сме 🙂

  Поздрави!

Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.