Вече сме още по-комуникативни

Билднахме се! За разлика от типичния team building по нашите географски ширини, ние съчетахме полезното с приятното. Качихме се на Витоша и поработихме доста в първия снежен ден на тази зима. Двама треньори-философи по комуникативни умения (Веско и Георги от Ontoidea) ни организираха доста задачи и закачки. Беше весело и доста полезно.

(Екипът на ABC Design & Communication Group)

Като че ли най-много ни харесаха игрите в които се справихме най-неуспешно. Надяваме се, че сега ще сме няколко идеи по-прецизни в комуникацията с клиентите и помежду си. През последната година екипът ни се разшири доста и най-тежката задача бе да успеем да уцелим всеки колега поне веднъж със снежна топка. Мнозина успяха, като най-целени разбира се бяха хората с къси ръкави:)

(Ето, слушаме внимателно….)

(…съдейки по резултатите в някои игри, май не сме слушали твърде внимателно)

Освен тренировката, успяхме да заснемем едно чудесно клипче, направихме фотосесии на новите колегите, чиито физиономии все още липсват на сайта. Направихме нощна разходка в планината и т.н.

Можем да се похвалим и с това, че снегът въобще не ни изненада. Предвидливо всички коли бяха със зимни гуми, а организацията по трудния преход до планината и обратно – перфектна. То и това е част от комуникацията и отборната работа.

Иначе втората част от тийм билдинга не е много за разказване:) Хапнахме, пийнахме, потанцувахме, после пак пийнахме и … такива работи.

(В следващата фаза някои полетяха)

Сладката приказка около камината на хотела продължи почти до светло. Все пак трябваше да упражним комуникационните умения, които придобихме и развихме през деня.

(По традиция на сутринта ядохме от кекса нашцо)

Екипът се сплотява на маса, а ние доста обичаме да се сплотяваме:)

Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.