Впечатления от най-голямото дигитално събитие на Румъния

През изминалата седмица в Букурещ се проведе най-голямото дигитално събитие за Румъния – RoNewMedia, с акцент върху дигиталният бизнес в Източна и Централна Европа I Cee Fest. Жюстин Томс от екипа на Ей Би Си Дизайн енд Комюникейшън представи България, като изнесе лекция за тенденциите в родната дигитална индустрия.

Основни акценти в програмата бяха display рекламата, social и mobile – тенденции, които са важни и за родния пазар. Част от лекциите бяха на представители на Google и Facebook, които представиха възможностите за присъствие на средния и малък бизнес в своите сайтове.

Любопитно е, че румънският премиер Виктор Понта уважи събитието с присъствието си и представи своя блог, фейсбук страница и application за смарт телефони. Събитието се радваше на голям интерес. Оставаме с позитивни впечатления, нови знания и вдъхновение, които ще приложим и в работата си за родните ни клиенти.

One Thought to “Впечатления от най-голямото дигитално събитие на Румъния”

  1. […] и случват именно и почти само тук. В този смисъл ние не пропукаме нито едно събитие/изява/мероприятие за дизайн и […]

Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.