втори ден на уеб семинара – успешен :)

Днес бе втория ден от 8-мия бг уеб семинар – посветен на нашата любима тема – онлайн маркетинг. В залата бяха по-малко хора от вчера, но като цяло интересът бе голям.

След представяне на данни за потреблението и потребителите от Витоша Рисърч и Маркет тест бе ред на приятелят ни Венци Костов от Пиеро 97, който очерта картинката на случващото се из онлайн медиите окрупняване тази година и скокът в приходите, както и предвкусването на още по-голямото нарастване на дела на онлайн рекламата у нас (от под 2% до около 3% догодина). Имаше и интересно сравнение на родния и Унгарския пазари, вчастност – онлайн.
Следобедът бе посветен на представянията на кампаниите, участващи в категорията интернет реклама в БГ Сайт. Имахме силно участие – Гори в Журито и Жюстин – с представяне на трите ни участващи кампании (Леокрема, Общинска банка и Systane). Как са ни оценили членовете на журито – ще видим, но като цяло наградите не са важни, а резултатите от кампаниите за нашите клиенти и самото ни участие. Всъщност участвахме по-скоро с учебна цел – да покажем че и с не супер големи бюджети онлайн кампаниите могат да са резултатни, ако са добре замислени.

Бяха интересни и останалите участващи кампании. Победителите – в петък вечер, на награждаването на БГ Сайт 2006 в Младежкия.

Благодарим на нашите клиенти – Деси, Мария, които бяха в залата, както и на останалите присъстващи – за вниманието и подкрепата! Радваме се че имахме повод да поговорим и споделим опит и с колегите от Ам Ам.

Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.