В края на годината – нови проекти вече онлайн

Истината е, че до Коледа и Нова Година оста месец, но ние вече сме в предколедно настроение! Фирмените ни картички са готови и тези дни ги надписваме усилено, изпращаме ги скоро! Утре ще украсяваме офиса. С наближаването на края на 2008-ма се радваме, че проекти, по които работим в последните месеци вече са онлайн и готови!

Сайтът на Крейн е от любимите ни приятни проекти – вече е онлайн тук – честито на клиентите ни, както и на целия екип, който работи по сайта! Ако са ви необходими костюми или фирмено облекло именно фирма Крейн може да ви помогне, а със сайта им това може да се случи лесно и бързо, както е по клише – само на клик разстояние!

В последните дни тръгна и сайтът на Дарик Web – сайт, на който разработихме софтуерната част. Това е корпоративния сайт на онлайн медийната група на Дарик. Работихме го преди много месеци и се радваме, че вече е онлайн!

От днес онлайн е и сайтът на PrintTime – един наистина свеж проект!

За наша радост вече е онлайн и книжарница Брикс! Сайтът е тук, а поздравленията са освен за екипа на Брикс и за нашите колеги, работили по проекта. Да му е “по вода” и да има много онлайн поръчани книги!

Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.