Добре дошъл на новия ни стажант Митко

Тази година ни върви да имаме готини, свежи, усмихнати и работиливи стажанти! След любимите ни Калоян, Боряна, Лора, Дария, ето че дойде ред и на последния ни стажант за тази година – Димитър, който ще е с нас до края на декември!

По традиция направихме интервю с Митко след първия ден на стаж в Ей би си Дизайн. Първият ден винаги е най-труден – много нови лица, много движение, задачи, без да си наясно. Но нашият герой се справи много добре. Ето и личните му впечатления:

Какви са очакванията ти за стажа при нас?

Първо съм много доволен че ми дадохте възможността да прекарам тези 4 месеца с вас. Наистина мисля, че това прекарано време заедно ще ми помогне много за в бъдеще но също така се надявам, че и аз ще съм от полза за вас. Имам две важни очаквания от този стаж първото, от които е да науча пoвечe за различните приложения на интернет от икономическа гледна точка и най-вече да приложа на практика, това което съм успял да науча в университета. Второто ми очакване е да мога да разбера след тези 4 месеца дали да ориентирам следването а може би и бъдещата ми кариера към “webmarketing”-a.

Най-трудната задача, която получи в първия си ден при нас?

Това което ми беше най-трудно в първия ден беше да успея да се впиша в ритъма на работа на останалите но също така да разбера по какъв метод се набляга на различните задачи, които ми бяха поставени. Другата трудност, която мисля че се дължи на това, че ми беше първия ден е да възприема и разбера различните проекти по които се работи.

Какво обичаш да правиш в свободното си време?

Не обичам да бездействам, стоейки си вкъщи. Напротив, обичам да посещавам нови места, да опитвам нови кухни, да срещамвсе нови инови хора… Когато имам малко повече свободни дни и когато имам тази възможност обичам да пътувам в страни в които още не съм бил. Имам и едно друго хоби което е музиката. Обичам да свиря на китара…или поне се опитвам 🙂

—

Във връзка с почти ежедневните мейли по темата стажове при нас – ето подробности за това как избираме стажантите си.

One Thought to “Добре дошъл на новия ни стажант Митко”

  1. […] прокрадва и лека нотка на тъга, защото нашият стажант Митко се връща обратно във Франция. Той беше при нас цели […]

Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.