Евтина ли е рекламата в Google?

Рекламата в Google – все повече клиенти се насочват към нея, защото са чули, че е евтина, ефективна и достъпна. Настройката на кампания в най-голямата търсачка и в същото време най-популярен брант в света е лесно и бързо. Всеки с кредитна карта наистина само за броени минути може да активира реклама и тя да заработи. Междувременно много малки фирми се насочиха към продажбата на тази реклама, именно защото на пръв поглед поне всичко в нея изглежда просто и лесно.

Ние в ABC Design & Communication продаваме и управляваме подобни кампании за наши клиенти от различни бизнеси от самото начало, когато Google въведоха този атрактивен рекламен формат. Четем постоянно, за да знаем повече и да сме по-ефективни. и така натрупахме много опит и знания.

Важно е да се знае, че рекламата в Google работи наистина добре, има предимството на таргетирането и на заплащането само при клик, но има и свои недостатъци. За ATL цели, за брандинг това не е никак подходящ формат. Едновременно с това не е и евтина, ако за конкретен бизнес и включови думи са се включили много рекламодатели. В този случай от минимална цената достига до долар на клик и нагоре. Самата цена се определя по ложна схема, базирана на търсенето и предлагането и се изчислява за всеки клик различно. Ето защо преди реално конкретно Вашия бизнес да е започнал кампания не може да е известна цената на клик и поведението на кампанията ви.

Ако искате да работим и по Вашето представяне в Google и в интернет по принцип и да постигаме максимална ефективност и ROI – свържете се с нас, с желание ще обсъдим възможностите!

3 Thoughts to “Евтина ли е рекламата в Google?”

  1. […] остава завинаги в онлайн пространството, защото Google не […]

  2. […] остава завинаги в онлайн пространството, защото Google не забравя.” За да управляваме успешно репутацията си […]

Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.