Забавна екипна игра с магнити – малко петъчно парти

Защото беше петък, защото беше непосредствено преди Свети Валентин и Трифон Зарезан – все празници, на които държим по един или друг начин – направихме си малка забавна екипна игра и последвало парти следобеда на 12-ти февруари. Е, само за малко спряхме да правим уеб сайтове и банери и се повеселихме.

Играта бе с магнити – разделихме се на четири отбора и правихме вдъхновено оригинални фигурки. Ето и виртуална изложба на нашия труд. Аплодисменти за всички!

Първи приключи отборът на зелените с това футуристично цвете:

p2120022

Втори бяха червените с любопитен прочит на темата 14-ти февруари в магнити и допълнения (ключовете са метафорично за всички ключове към всички сърца …!)

p2120026

Отборът на жълтите избра терасата за масто на своето вдъхновение и измисли още по-футуристична форма на нещо-неопределено-какво-но-красиво:

p2120034

Отборът на сините бе много облагодетелстван с три дизайнерки в него! Ситине избраха да направят жираф, но той бе доста неуверен в стойката си и бе трансформиран в къщичка за две влюбени свещи …

p2120025

p2120037

След изложбата и в добро настроение от играта и почерпката направихме фотосесия за нови снимки за сайта. Как са станали и ще бъдат ли използвани ще кажем скоро 🙂

Ето така се забавляваме понякога ние в уеб агенция Ей Би Си Дизайн енд Комюникейшън. През останалото време също се забавляваме, но не с магнити и фъстъци, а като правим сайтове и банери и всякакви подобни онлайн неща.

Вижте как празнувахме този празник преди година-две тук.

One Thought to “Забавна екипна игра с магнити – малко петъчно парти”

  1. […] по вашите уеб проекти, но намираме и 10 минути за екипна игра и сплотяване. Този път редихме […]

Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.