Запознайте се с Валентин, нашият нов проджект мениджър


val1. Как се чувстваш като част от екипа на ABC desing & Communication?

Странно, но се чувствам добре. Обикновено първите дни в нова компания са много стресиращи, но не и тук. Хората разчитат един на друг и ми помагат, когато се нуждая от помощ. Усещането за екипна работа е първото, което ми направи впечатление, както и приятелската среда, в която се работи. Прекрасно е, когато хората, които работят заедно са  и приятели.

2. Какви са очакванията ти към работата?
Очакванията ми са работата ми тук да е интересна и много полезна. Вярвам, че човек се учи цял живот и съм убеден, че работата е един от начините да го постигне. В ABC Desing & Communication има страхотни специалисти, които виждат бъдещето в света на дигиталните технологии. Ще е удоволствие да работя с тях, тъй като ще научавам всеки ден нещо ново.

3. Каква беше най-трудната ти задача през първия работен ден?
За моя радост задачата не беше да донеса кафе на някого. 🙂 Всъщност не бих казал трудна, а объркана, защото наистина се почувствах в “небрано лозе”. Радвам се, че не бях сам, а до мен имаше кой да ми помага. Помощта е важна в първите дни, тя дава сили да не се отказваш, колкото и трудно да ти се вижда нещо.

4. Какво правиш през свободното си време?
Стандартният отговор е, че обичам да правя много неща. Все пак преди всичко обичам да чета философия и художествена литература. Имам особен интерес към драматургията и театъра като цяло. Винаги когато мога отивам да гледам някое представление. Когато имам вдъхновение се занимавам с open source – Linux и BSD и социални медии. Обичам да гледам новини и се интересувам от политика.

5. Какво би си пожелал в личен и професионален план?
В професионален план ми се иска да си върша работата все по-добре. Винаги се старая да ставам по-добър. Ако не мога значи работата не е за мен. Много съм взискателен към себе си. В личен план ми се иска да мога да мога да споделям своите знания и умения с все повече хора, така се развива добротата сред всички нас, а днес има нужда от нея повече от всякога.

 

 

Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.