Запознайте се с нашата нова стажантка: Мирела-Александра

Alex1. Какво те накара да започнеш стаж при нас?
Силното ми желание да науча много нови неща директно от професионалисти в сферата на маркетинга и комуникациите. От всички възможности, които се предоставят за стаж аз исках най-силно да започна именно в ABC Design & Communication. Нали знаете – има места, които предпочитате и сте сигурни, че са най – добрите.

2. Какви са впечетленията ти от първия работен ден? Коя беше най-предизвикателната задача, която получи?
Най- силно впечатление ми направи приятната атмосфера, усмивките и колективният дух. Очакванията ми бяха точно такива – ангажимент след ангажимент, аромат на кафе и екипна работа.
Най- предизвикателната задача като цяло е постъпването ми на стаж в агенция, към която изпитвам огромно уважение. Приятни предизвикателства са вълнението ми, когато идвам сутрин в офиса  и гъделичкащото ме любопитство от това какво ми предстои днес и как ще се справя.

3. Какво обичаш да правиш в свободното си време? 
През свободното си време обичам да пиша, да рисувам, да снимам и да чета. За това и нямам свободно време – поне аз не го наричам така. За мен това е по – скоро пълноценното ми време. Всеки има нужда от доза вдъхновение. Поне по една на ден.

4. Какво си пожелаваш?
Пожелавам си да се справя успешно със задачите си, да видя нови хоризонти и да придобия практически умения. Пожелавам си също винаги да бъда обградена от позитивни хора, позитивни думи и позитивни действия. Това го пожелавам на всички от сърце!

Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.