Защо eCards правят “уникална” Коледата

GETLOKAL_christmas_1Направете живота си лесен. Пратете електронна картичка. По-бързо е, не струва скъпо и е забавно. Ако не сте се замисляли за e-card, дните преди Коледа са точното време. Забравете за  изпращането на десетки хартиени картички, което отнема време и човешки ресурс. Има и по-лесни начини.

Електронните картички не са новост. Първият e-card сайт се появява още през 1994г.  и е създаден от Джудит Донат. Нововъведението  се разпространява бързо – през първата седмица са изпратени едва 10-20 електронни картички, но в края на лятото числата стигат до 1000-2000 картички на ден. В края на пролетта на 1996г. вече са изпратени над 1.7 милиона електронни картички, а тогава интернет още прохожда. От тук нататък числата само нарастват.

Интересна информация за картичките в наши дни:

1. Американците пращат 6.5 милиарда поздравителни картички, като 500 млн са електронните.
2. Най-популярните празнични картички са тези за Коледа – 1.6 милиарда, едва на второ място са тези за Св. Валентин (145 млн).
3. Електронните картички постепенно нарастват за сметка на обикновените картички.
4. Електронните картички са популярни сред представители на всяка възраст защото са спонтанни, непринудени и забавни.
5. Електронните картички са по-евтини от хартиените, важно е предвид, че само американците харчат  между 7 и 8 милиарда долара на година за картички.

От ABC Design & Communication винаги припомняме – електронната картичка освен удобство е и грижа за природата. Ние приветстваме всяка дейност, която щади ресурсите на планетата и за това смятаме, че електронните картички са важна част от опазването на околната среда. Грижете се за природата, тя има нужда от това. Освен полезна електронната картичка е и отличен бизнес инструмент. Тя не е просто поздрав за празниците, а ефикасен комуникационен канал, който трябва да използвате. Оригиналната електронна картичка, направена специално за вас, може да изгради имиджа ви сред потребители и клиенти, а и да ви помогне да намерите повече приятели, дори сред конкуренцията.

Уникалността е най-важна. Не е достатъчно да копирате шаблони, нужни са ви специалисти, които да направят електронна картичка, която да подхожда на вашата идентичност. Съвет от нас:  бъдете уникални винаги когато можете. Ако се питате как, то от ABC Design & Communication ще ви помогнем. От дългогодишната ни практика сме разбрали, че дигиталната картичка не е просто реклама, тя е отношението, което проявявате към  клиентите и приятелите си.

Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.