Здрави заедно и Ася – как работим заедно

Здрави заедно и Ася - как работим заедно - 1

Ася е консултант по здравословен начин на живот и разработва бранда Здрави заедно. Може да я познаете по голямата усмивка, позитивната енергия и всеотдайността към работата.

С Ася се запознахме на едно обучение по дигитален маркетинг, което водихме в Габрово и много се зарадвахме, когато по-късно тя ни потърси за съвместна работа.

Какво направихме заедно?

Проведохме серия онлайн консултации по стратегията й за дигитално присъствие и медийни комуникации. В продължение на няколко месеца работихме заедно по различни теми, направихме SWOT анализ, план, поработихме върху послания и публики.

В този процес е важно да се отбележи, че Ася има пълното познание за своя бизнес, за своите клиенти и посоката, в която иска да се развива. Ние само подпомагахме и модерирахме процеса.

Здрави заедно и Ася - как работим заедно - 2

Как работим – между Габрово и София

Да, във време на пандемия всички работим онлайн. Но за нас в ABC Design & Communication работата от дистанция с клиенти от цял свят е норма от години. Работили сме по много проекти, които дори не сме виждали екипа отсреща, с който успешно стартираме нов сайт, сложен онлайн софтуер или кампания.

С Ася работим изцяло онлайн, като използваме виртуални срещи (инструментариумът тук е доста широк, платформите – вече популярни и стабилни), както и активна имейл комуникация.

Колко време и усилия изисква развитието на личен бранд онлайн?

Изисква време. Изисква усилия. Изисква последователност. И тук не говорим за новите “звезди” – инфлуенсърите, а за реално работещи услуги в полза на хората, при които личният бранд развит добре онлайн е от ключово значение.

Усилията, които водят до успех, са многопластови, нужно е отдаване и работа, много работа. Ние помагаме в процеса, разбира се. Опитът ни, вече над 22 години, е само от полза. Има си тънкости, които познаваме и предаваме на нашите клиенти.

Здрави заедно и Ася - как работим заедно - 3

Вместо заключение

Дисциплината е тази, която води до добри резултати – и в спорта и здравето, и в дигиталния маркетинг 🙂

За нас е радост да работим и помагаме на подобни хора и проекти!

Желаем успех на Ася!
И здраве на всички вас!

Посетете сайта Здрави заедно.
И последвайте във Фейсбук Ася – Здрави заедно.


Разгледайте и други наши проекти в Портфолиото ни.

Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.