Знаете ли какъв дизайн искате за вашия проект

Ние, от ABC Design, обичаме разнообразието от проекти. Дали ще са уеб сайтове, рекламни кампании, банери, брошури, плакати или картички, всички са ни любими.

Един от етапите, през които преминава всеки един проект, е дизайнът.
Когато даден Клиент идва и не е сигурен какъв дизайн иска за уеб сайта си или за конкретна поръчка отправена към нас, ние сме подготвени с много въпроси.
А техните отговори са от изключително значение, когато сме си поставили за задача да оправдаем това, за което са ни наели. Ето ги и част от ключовите въпроси:

1. Кои са основните цветове, с които трябва да бъде направен дизайна? Топли или студени? Съответстващи на корпоративната идентичност или такива, с които тепърва ще се наложите на пазара?

2. Какъв искате да е уеб сайта – responsive, центриран, подравнен, full screen?

3. Изображения или колажи искате да се използват? Трябва ли да преобладават снимките или текста или да има синхрон в тяхното представяне?

4. Какъв да е шрифта на текста – едър или не?

5. С какви прилагателни бихте описали желания уеб сайт?

За целта, екипът ни си направи списък, който със сигурност ще подпомогне цялостното решение за желания дизайн. И този списък достига до всеки един клиент, за да можем на база отговорите, да сътворим най-добрите предложения.

Ако вие все още обмисляте какъв дизайн искате, не се колебайте да ни потърсите! Ние ще ви посрещнем в приятна обстановка с кафе и сладки, а от вас ще очакваме да ни разкажете за вашите представи и желания. 🙂

Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.