Истинският живот е във Facebook

След направените вече разбори за профила жени-мъже във Facebook и потребителите – клиенти там, идва ред и на информация за прекараното време в популярната социална мрежа. Фактите звучат доста стряскащо за някои, чуват се даже коментари, че истинският живот всъщност е във Facebook. Ето и малко цифри:

Facebook се изкачи на челното място в класацията със сайтове по прекарано време. Общото време прекарано във Фейсбук от всички негови потребители за последния месец е 41,1 милиарда минути.

Следващите в класацията са Google и Yahoo съответно с по 39,8 и 37,7 милиарда минути. Yahoo настига Google по уникални потребители със своите вече 179 милиона, в сравнение с 178,8 на най-голямата търсачка. По същия критерий Майкрософт остават трети с 165,3 милиона, а четвъртото място е за Facebook с 148 милиона унукални потребители.

3 Thoughts to “Истинският живот е във Facebook”

  1. […] Facebook, друга бързо развиваща се социална мрежа или по-точно […]

  2. […] онлайн кампания. И безспорно имат право, всички наши приятели са във Facebook, клиентите ни са там, но и конкурентите. Eто няколко […]

  3. […] +1 бутона на любимите си страници, точно до бутона Facebook Like, Twitter и т.н. Posted in Google Tags: button, Google, like « Brief – […]

Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.