Какво научихме на WebIt Congress – най-мащабното дигитално събитие за региона

Октомври е време на събития – много са и в дигиталния бранш. Наред с всички останали се проведе и WebIt, за първи път в Истанбул и то с голям успех – над 6000 посетителя от 72 страни, близо 100 лектора от всички сегменти на дигиталния бизнес – от социалните мрежи до телко и доставчиците.

Ето много накратки и част от любопитните неща, които научихме на WebIt Истанбул:

  • човек посяга към мобилния си телефон за едно или друго средно 150 пъти на ден;
  • always addressable customer е понятието за човек, който обилно използва интернет, без значение от платформа и място, най-малкото от две устройства (компютър и телефон, по-често и таблет) и най-малкото от три места (дома, работата и кафенета, в транспорта) и именно този човек е решаващо важен да бъде достигнат от вашата кампания;
  • няма значение какъв бизнес имате – трябва да имате мобилна версия на сайта си, нещо, което кратко и ясно ви представя в мобилния свят, колкото и добре да ви се струва, че изглежда сайта ви през мобилния телефон без мобилна версия – направете такава, за да ви намират мобилните ви клиенти по-лесно, а те ще стават все повече, повярвайте;
  • анализирайте посещенията на сайта си и слушайте какво говорят хората в социалните мрежи за вашия бренд – комбинацията от тези две действия ще ви гарантира по-голям успех онлайн – сайта остава светая светих на онлайн присъствието ви, допълнен от важността на активността ви в социалните мрежи.

Още много чухме, научихме, видяхме на WebIt Истанбул. Ако искате да го споделим – заповядайте на кафе в нашия нов офис – с радост ще поговорим за възможностите, които Интернет дава за вашия бизнес и ще ги реализираме заедно! Обадете ни се още сега – (02) 4 390 104.

Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.