Какво сподели Меги след края на стажа си при нас

944500_10201335589698067_101674901_nМеги бе стажант и част от екипа ни за един месец. Направихме с нея интервю, когато започваше стажа си, а сега ви предлагаме да прочетете и какво тя сподели след завършването му.

Какво те накара да започнеш стаж при нас?
Студентка съм в Portsmouth University специалност Бизнес администрация. Още от първата лекция в университета разбрах, че маркетинга ще бъде моята сфера на развитие.
Живеем в години на комуникационна революция и преди време си поставих за цел поне за малко и аз да стана част от тази „революция“. ABC Design & Communication за мен са лидери, когато става въпрос за изработване уеб сайтове, онлайн маркетинг и интернет реклама. Точно затова избрах да дойда при вас, защото знаех, че ще се уча от най-добрите!

Какво е най-важното, което научи по време на стажа си в ABC Design & Communication?
Това, което научих е, че една идея се превръща в готов, качествен и конкурентен продукт, когато зад нея  стоят вдъхновението и упорития труд на отбор от професионалисти с голям опит и свежи идеи.

Кое беше най-трудното и кое най-приятното нещо по време на стажа ти?
За този един месец аз не усетих трудност, защото дори в моментите, в които имах съмнения и въпроси, винаги всички от екипа бяха страшно отзивчиви и  мили.

Имаше много приятни неща,  но няма да ми стигне един работен ден да ги изброя. Едни от най-приятните задачи бяха изговянето на анализи за ключови клиенти и поведенитето на конкурентите им в социалните мрежи, работа по дизайна и  съдържанието на клиентски сайтове и писане на блог постове. Но може би най-приятни бяха понеделнишките meetings, на които се обсъждаха задачите за седмицата и кулинарните изкушения , които Жюстин правеше за целия екип.

Какви са плановете ти за бъдещето?
Плановете ми в близкото бъдеще са да продължа да се развивам в избраната от мен сфера, да бъда успешна във всяко едно начинание , да имам възможност да усвоявам актуалните тенденции в тази област и да бъда полезна както на себе си, така и на другите с постигнатите резултати.

Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.