Коледни целувки в офиса

photo101През декември по традиция в ABC Design & Communication се събираме за коледно парти. Тази година решихме да избягаме от шаблона на ресторантските купони и организирахме празник в офиса.

Всички трябваше да посетят 4-те тематични стаи: Работилница за сурвачки; Весели балони; 5 пожелания за 2014; Стаята на тайните. Имаше още: отрупана маса с хапване и пийване; баница с късмети, (на Мишо му се паднаха цели 5!); коледни ангели, които раздаваха подаръци (тази година на мода са шаловете!). Всичко това разбъркахме с много весело настроение, игри, смях, прегръдки и целувки.

Коледното офис парти се оказа очаквано добра комбинация. След снощното тържество стените попиха празничния дух, усмивките се спотаиха в чекмеджетата на бюрата, закачките се наредиха между папките, хубавите спомени се прикриха зад компютрите.

Внесохме празника в делника. Подправихме деловата, дисциплинирана работна атмосфера с една доза лекота и радост. И работим по-вдъхновени и по-ентусиазирани. Толкова ни хареса, че със сигурност ще планираме още купони в офиса.

Прочетете още:
Обзор 2013: В търсене на баланса в работата по проектите
Обзор 2013: Година на корпоративните обучения

Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.