Конкурсът „Сайт на годината“ 2020

Конкурсът „Сайт на годината“ 2020 г. - 1

Тази година конкурсът Сайт на годината се провежда отново, като регистрацията вече тече. Записването ще продължи до октомври и всеки, който желае, има възможността дотогава да се включи. Участието става чрез регистрация и заплащане, като за категория „Каузи“ то е безплатно. Конкурсът включва общо 9 категории, 8 от тях са за сайтове – фирмен сайт, личен сайт и блог, институционален сайт/НПО, сайт на кауза, електронен магазин, медиен сайт, продуктов сайт, сайт за услуги и една за мобилно приложение. Един сайт а възможно да участва само в една категория.

Конкурсът „Сайт на годината“ 2020 г. - 2

Екипът на и конкурсът Сайт на годината разпознават и оценяват създателите и собствениците на уеб съдържание и сайтове. Целят да се покаже и високият стандарт на уеб в България, като междувременно се стимулира и подкрепя работата на българите посветили се на това. Основната мисия на конкурса е да даде именно това нужно поле за изява на всички талантливи хора, които се стараят да докажат смисъла, на това което правят, и уменията си.

Всички уеб разработки ще бъдат разгледани и след това оценени от национално жури от експерти по програмиране, уеб дизайн или дигитален маркетинг. Победителите ще получат престижното отличие Сайт на годината за съответната категория, също и уникална статуетка и грамота. Журито ще връчи и специална награда за принос в развитието на българската уеб среда.

Конкурсът „Сайт на годината“ 2020 г. - 3

Можете да се запознаете по-отблизо с членовете на журито, с екипа зад кулисите, както и с победителите от изминалата 2019-та година.

Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.