Креативни банери – банери с висок CTR и интерактивност

Банерите – каквото и да си говорим – те са ваш необходим инструмент без значение дали имате B2B или B2C бизнес, дали пускате нов продукт или просто се нуждаете от имиджова реклама.

Банерите помагат когато имаме силна визия, когато е важно да покажем логото, когато искаме да сме видими и да постигнем бързо добри резултати онлайн.

В последните месеци, с навлизането на новите IAB стандарти и raising stars – новите креативни формати – банерите преживяват нова революция. Отделно от това навлиза все повече и мобилната реклама, която е нещо като противоположност на основните банери, особено в частта, в която по отношение на технически изисквания, тежест на файла и възможности за визия, лимитациите са значително по-различни.

Без значение от какъв банер имате нужда – ние сме насреща! Основните ни предимства или защо да изберете именно нас, за да изработим вашите банери? Ето ги:

  • Имаме богат опит – в годините сме работили кампании и банери на различни типове компании у нас и по света;
  • Имаме познания и държим на спазването на стандартите;
  • Имаме и доста въображение и начини да направим именно вашия банер по-видим и кликаем;
  • Имаме капацитет да поемем доста работа – екипът ни е голям и включва различни специалисти, така че – ще се справим и с вашите задания в срок и компетентно!

Е, толкова за банерите. Със сигурност в момента обмисляте своите онлайн активности за есента – на линия сме. Обадете ни се още сега! Телефонът в офиса през работно време е 02 / 9515187 или 24 часа, 7 дни седмично ни пишете на office@abcbg.com!

Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.