Любимите маркетинг книги на Десислава Бошнакова #ABC15

ПР-специалист, който се впуска смело в смислени каузи и презентира във всички форуми за ПР. Тя е обсебена от модерните практики в образованието и има отличен нюх за добри книги, които след това превежда и издава ROI Communication, и еднакво се пали по организирането на специални събития, TED-лекции и търсене на истини за ПР-а в поговорки и пословици. Ако има нещо, което я увлича повече от науката, това са калинките (във всякакви форми и формати), Сър Кен Робинсън, необикновените обувки Camper и социалните мрежи и блоговете.

“Тъй като съм издател ми е малко трудно, затова ще споделя 3-те книги, които ми помогнаха да сформирам собствената си бизнес философия и по един или друг начин промениха живота ми”, споделя с нас Десислава Бошнакова.

Ето и нейните любими книги:

1. “Бъдещето на успеха” от Робърт Б. Рейч – от която научих, че изборите в този живот са мои, моя отговорност и право. Никой не е виновен за това, че се отказвам от правотото си на избор.

2. “Бащата на манипулацията” от Лари Тай – сигурна съм, че ако беше жив, и днес Бернайс щеше да бъде най-добрият ПР. Винаги се вдъхновявам от гениалността на кампаниите му.

3. “Елементът” от Кен Робинсън – изключително важна книга за мен, която дойде в най-подходящия момент и ми помогна да остана в своя Елемент.

С поредицата Любимите маркетинг книги на … отбелязваме 15 години ABC Design & Communication. #ABC15

Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.