Любимите маркетинг книги на Силвина Фурнаджиева #ABC15

Силвина Фурнаджиева се занимава със създаване и оптимизиране на уеб сайтове и блогове, както и със социални мрежи. В момента работи като специалист портал в Програма “Глоб@лни библиотеки – България” и отговаря за цялостното развитие на портала на програмата. Участва и в развитието на социалния сайт за пътуващи хора Kibti, чиято алфа версия предстои да стартира – един от основателите е и отговаря за потребителското преживяване. Била е заместник-главен редактор и преводач в списание .net в България.

Ето и изборът на Силвина:

1. „Мисли и забогатявай” на Наполеон Хил – макар че би могла да се определи като книга за личностно развитие, класическите и проверени от времето правила в нея важат и за личния успех, и за този в бизнеса.
2. „Как изгубих наивността си” на Ричард Брансън – също много вдъхновяваща. Както интересна биография, така и напомняне, че бизнесът може да бъде приключение и забавление.
3. „Създадени вечни” на Джеймс Колинс и Джери Порас – книгата изследва принципите, към които най-големите в бизнеса са се придържали, за да постигнат своя успех. Много вдъхновяваща и полезна.

С поредицата Любимите маркетинг книги на … отбелязваме 15 години ABC Design & Communication. #ABC15

Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.