Нашите услуги: медиа планиране и медиа купуване

Като дигитална агенция, предоставяща пълен набор услуги, като част от тях са планиране на кампании в Интернет и медиа купуване за тях. В най-честия случай ние разработваме и криейтива за тези кампании – банери, други дисплей формати, текстови съобщения и други.

Медиа планирането се прави на база посочени – цели на кампанията, таргет аудитория, с конкретни характеристики, период, бюджет. Не е задължително планът да обхваща много медии, стига това да са наистина правилно подбраните медии за конкретната кампания и нейните параметри.

След одобряване на меди-планирането следва медиа-купуването. Ние организираме работата с различните медии, които ще публикуват носителите на кампанията (банери, брендинги, други материали), подаваме им материалите, координираме, следим изпълнението, в края обобщаваме резултатите и ги анализираме за нашите клиенти.

Ако вече планирате своите есенни кампании – сега е времето – обадете ни се и ще сме щастливи заедно да работим по тях! Телефонът в офиса е 9515187 всеки работен ден или на office@abcbg.com още сега!

Пълен списък с нашите услуги сме публикували тук.

Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.