Ние сме екип Леки професори-експерти

В последно време няколко души от нашия готин екип работиха по кампанията на кренвирши Леки – Стани професор по кренвиршология! С дни и седмици из екраните ни се рисуваха, печаха и гарнираха кренвирши. Работата ставаше особено напечена по обяд, когато гладни погледи от останалите колеги бяха отправяни към виртуалните вкусотии често-често. Е, играта на Леки е вече факт! Ето тук може да се забавлявате и станете като нас професори – кренвиршолози!

А днес по повод успешния край на работата ни по проекта на обяд се почерпихме с апетитни кренвирчета, е, не опечени на барбекю като на картинката, но все пак пикантно подправени. Ето и снимка за доказателство.

Вече знаем, че кренвиршите са вкусни не само на полянката пред барбекюто и с бира, а и в работно време, в офисен обяд, в класическа комбинация с домати и пресен хлаб. 🙂

Ха наздраве!

С нетърпение очакваме да работим още вкусни неща като например онлайн игри за торти, сладоледи, ядки, а защо не и бира или дори нещо повече! Очакваме да ни се обадите и обсъдим вашата идея за виртуална промо игра и нейната реализация още сега!

One Thought to “Ние сме екип Леки професори-експерти”

  1. […] ни предишни обяди, сред които имахме суши, кренвирши, къри люти ястия, китайски вкусотии, този път се […]

Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.