Новите домейни се радват на голяма популярност

Ето любопитна информация от нашите приятели и партньори СуперХостинг.бг във връзка с новите домейни.

Най-търсено е разширението .kitchen е закупено от 9.6% от клиентите на СуперХостинг.БГ, които са предпочели някой от новите домейни. Сред останалите първенци са .guru (9.3%), което е подходящо за консултанти, лектори, преподаватели и широк спектър от специалисти, .construction (5.6%) за строителни фирми и .estate (5%) за недвижими имоти. Следват .lighting (4.6%), за осветителни тела, а на шесто място с 3.7% е домейнът .gallery, който е подходящ за галерии, художници, фотографи и други професии, свързани с изкуството.

„Най-важното предимство на новите домейн имена е, че те много по-добре открояват един бизнес, в сравнение с по-общите традиционни домейни и поставят акцента върху специфичната сфера на дейност на всеки уеб проект. Като компания, хостваща най-голям брой сайтове на българския пазар, можем да следим тенденциите при домейните и вече се забелязва, как новите разширения спомагат за увеличаване креативността на онлайн предприемачите и водят до появата на още по-оригинални уебсайтове.“ – споделя Любомир Русанов, управител на СуперХостинг.БГ.

До края на лятото предстои пускането и на .moda, .consulting, .credit, .gratis, .digital, .finance и .city.

Ако искате да закупим за вашия бизнес и реализираме новите ви онлайн домейни с тези или с някои от класическите домейн имена – екипът на Ей Би Си Дизайн е насреща! Пишете ни за среща още сега!

Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.