Номинирани сме в конкурс за корпоративни блогове!

В разгара на гласуването за БГ Сайт популярното онлайн издание за мениджмънт и бизнес Нова визия обяви блог надпревара за корпоративните блогове у нас. Като радетели и хора, силно вярващи в тази идея се радваме , че вече фирмените блогове у нас се ползват с признание и дори са толкова много вече, че има и конкурс за тях!

Благодарим на екипа на Нова визия за честта да сме номинирани в конкурса им! Компанията, в която сме е приятна, а съвсем естествено е да се виждаме като фаворити по няколко критерия:

– блогът ни е най-старият в тази селекция и по принцип от първите корпоративни блогове у нас;

– блогът ни е редовно списван – имаме между 4 и 8 публикации месечно;

– съдържанието на корпоративния блог на Ей Би Си Дизайн енд Комюникейшън е богато – слагаме новини за екипа ни, работата ни, споделяме познание и опит, анонсираме събития, коментираме бранша. Имаме текстове, снимки и видео.

Основна задача на нашия блог е да оптимизира комуникацията ни с нашите клиенти, особено дългогодишните и лоялни такива. В същото време блогът ни показва нашето човешко лице, готин екип и атмосферата, в която работим. А тя е важна за качеството на нашата продукция.

За да сме честни – обявяването на конкурса ни подкани и ускори многократно процеса, започнал преди месеци – по смяна на темата и леко на дизайна на блога ни – ето, че сега сме освежени и още по-готини 🙂

Оставаме с вярата, че журито и публиката в този конкурс ще ни оценят по достойснство. Успех на начинанието!

One Thought to “Номинирани сме в конкурс за корпоративни блогове!”

  1. […] Communication, ABC Design & Communication, ROI Communication, Белчо Христов, Nbis.bg, VIB Solutions и Stenik […]

Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.