Октомврийски проекти вече онлайн

Октомври е и докато се радвахме на последните прекрасни закуснели летни дни довършвахме и няколко сайта, по които работихме в последните месеци. Ето, че вече са онлайн и сме готови да ги споделим с вас и да преминем с готовност към следващите задачи и новите си проекти!

Завършихме редизайна на сайта на HIT Хипермаркет – радваме се, че и втората версия на сайта бе поверена на нас и сме сигурни, че сега сайтът изглежда много по-добре, по-модерен е и по-информативен.

Screenshot-31

Сайтът на Аптеки Pharma Expert ни отне повече време от организационна гледна точка поради стуктурни промени при клиента. Но така или иначе сайтът е вече факт и набира все по-голяма популярност.

Screenshot-30

По традиция успоредно с комерсиалните проекти работим активно и по проекти за изкуство, социални или други партньорски – надяваме се с това да помагаме. Това е и част от корпоративната социална отговорност на Ей Би Си Дизайн енд Комюникейшън. Поредният такъв проект съвсем не е маловажен за нашия екип, а дори напротив – приехме го много лично, защото става дума за една младаи младежка група – наши приятели, които са на път да реализират своя първи албум, а ние допринесохме за него с изгеаждането на сайта на албума. Групата е Ajabez, а целта на сайта е да събере стредства и да подпомогне издаването на този албум. Всички са поканени да се включат като продуценти.

Screenshot-32

Продължаваме напред с пълни сили и работим, за да покажем скоро още нови и нови проекти онлайн!

Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.