Отзвук от IAB Forum Bulgaria 2011

Отмина първото силно събитие за годината в областта на онлайн маркетинга – IAB Forum Bulgaria. В петък зала Ройал на Шератон събра над 550 души – експерти онлайн маркетинг, маркетинг ръководители, представители на големите брендове, онлайн медиите, дигиталния бранш. Основни акценти бяха тенденциите в онлайн рекламата за 2011-та, измеримостта и ад сървинга, който навлиза все повече и у нас. Засегната бе и темата за мобилния маркетинг, но сякаш 30 минути за нея не стигнаха до никъде.

Любопитна бе речна на Алан Юро,шеф на IAB Europe, насочена към развитието на дигиталната индустрия и основните казуси, които имат да се решават на законодателно равнище в контекст Европа – epricacy и регулациите.

Екипът ни имаше отговорността, но и честта да работим сайта и останалите принт комуникации по IAB Forum Bulgaria и се надяваме, че се справихме добре, особено предвид кратките срокове и стриктните изисквания.

Окуражени, след форума, продължаваме напред и знаем, България е поставена равноправно на Европейската карта и нашата продукция е на достатъчно добро ниво, вписвайки се идеялно в европейските измерения.

Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.