Отложени публикации във Фейсбук. Какво ново?

От известно време има промяна във функционалността на Фейсбук за отложените публикации.
Новият интерфейс на shedule публикациите спестява време и безспорно е по-добър по ред нови причини от стария.
Освен, че намалявате драстично “кликовете” за дадена публикация има и един друг плюс, който ще зарадва много администратори на страници, които работят основно с отложено пускане на постовете.

За тези от вас, които настройват публикации за седмици и месец напред предимство е, че се запазва информацията за предишния пост. Сигурно доста пъти ви се е случвало да забравяте за кой ден и зададен час е била последната ви настроена публикации, сега това няма как да се случи, тъй като при всеки следващ пост се запазва последния и няма как да се объркате с въвеждането на новите планувани интервали за пускане на постовете си.
fb

 

Друго, което е голямо облекчение за всички администратори е самото избиране на дата и час за публикацията, което сега не е с главозамайващо скролване за търсене на дата, месец и ден, както и за час на публикацията. Сега става бързо, приятно и без “скролване” 🙂

 

fb3

Ние от ABC Design & Communication не планираме публикациите си, защото държим на реални постове в реално време и на активна комуникация с Фейсбук потребителите. Ако вие нямате време за поддръжката на фирмената си страница, доверете се на нас, за да бъдем на линия за вас и вашите клиенти по всяко време.

Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.