Още едно попълнение на стаж при нас!

 

Запознайте се с Валентина Щебетовска. Тя прекара при нас две седмици на стаж. Ние я попитахме някои въпроси.

Как ти хареса стажа в Ей Би Си Дизайн като дизайнер?

Хареса ми това, че всички бяха лъчезарни и отворени за въпроси. Когато имах нужда от помощ те бяха на среща. Също така отношението им един към друг беше много приятно. Сякаш не са просто колеги, а едно второ семейство.

Какво научи? С какво тези две седмици бяха полезни за теб?

Научих какво представлява работата в екип в една фирма занимаваща се с дизайн. Начина по който искат мнение за работа, която вършат или дори помощ, показва колко професионална среда са изградили един с друг. Това е нещо, което трябва да развивам в себе си.

Как ще продължи лятото ти?

През лятото със сигурност ще се впускам в нови дигитални преживявания. Ще продължа да развивам способностите си и да придобивам нови.

Какво си пожелаваш – как искаш да се развиваш професионално след края на
училище?

Когато завърша искам да се занимавам точно с това. Искам да изграждам нови визии и да радвам клиентите си. Бих се занимавала в колкото се може повече сфери на графичния дизайн. Като започнем от  печатен дизайн, през уеб дизайн и други. Едно от нещата, които би ми било много интересно е, ако започна да се развивам към дизайн на герои за игри, а дори и анимации. Да създавам нови същества по начин, по който моето въображение си ги представя звучи много интригуващо за мен. Мечта ми е да отида в Япония и да надграждам способностите си там.

 

Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.