Поддръжка на Фейсбук страници

В последните дни в дигиталното пространство доста се заговори за поддържането на Facebook страници и колко струва то. Истината е, че както за много други неща цената може да варира – от 200 до 2000 лв. на месец, в зависимост от активностите и ангажиментите, поставените цели и тяхното изпълнение.

Кой да поддържа страницата ви? В най-честия случай Фейсбук страницата на дадена фирма се поддържа от маркетинг човека, ПР-а (ако има такъв) или … офис мениджъра (модерното наименование на секретарката). Това е добра стратегия, защото тези хора са част от екипа ви и със сигурност ще знаят какво се случва при вас. Проблемът идва ако подемат основно в посока “Добро утро, скъпи приятели”, гарнирано с порция снимки на жълти патета с розови сърца и мъдри мисли около тях. Разбира се ако продавате жълти патета това може да е ОК, но вероятно се занимавате с друго и тогава вече посоката не е вярна.

Кога нямате нужда от активности във Facebook? Да, има случаи, в които не е необходимо да правите много във Фейсбук. Често фирми, които се занимават с B2B решават, че нямат достатъчно ресурс за това и подобни активности не биха се отплатили. Това е дълга тема и сме готови да говорим в обратна посока, че всяко усилие в дигиталната среда се отплаща, но за това – друг път.

Ако имате нужда не само от поддръжка на Вашата фейсбук страница, от приложения и готини игри за феновете ви в социалните мрежи, от стратегия какво и как да правите там – ние сме на линия! Обадете ни се още сега на 02 / 9515187 или пишете на office@abcbg.com.

Вижте и пълния списък услуги, които предоставя Ей Би Си Дизайн енд Комюникейшън.

4 Thoughts to “Поддръжка на Фейсбук страници”

 1. Стоянов

  Здравейте,

  интересувам се от вашата услуга за поддържане на фейсбук страница. Моля, кажете ми каква е цената на месец за ежедневни постове, предвид че дейността на фирмата е туризъм, а услугите ни са екскурзии и почивки в чужбина.

  Благодаря!

 2. kameliya

  Здравейте, г-н Стоянов, благодарим за запитването! Ще се свържем с вас по имейл за да уточним подробности. Поздрави и успешна 2013 година!

 3. Станилов

  Здравейте искам да попитам каква е цената за поддръжка на фейсбук бизнес станичка..

  Прочетох инфото но не ми станя ясно следното, услугат стартира от 200лв. и множе да стигне до 2000лв. Добре в този случай, какви са опциите, които предлагате за 200лв. какви публикации с каква зачестеност и какво предлагате за 2000лв. Има ли средна цена и каква е тя за да мога да се отиентирам.

  Ще се радвам ако ми отговорите обстойно.

  Благодаря!

 4. Здравейте, г-н Станилов, благодарим Ви за запитването. Ще се свържем с Вас идните дни по имейл, за да уточним подробностите.

Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.