Поддръжка на Фейсбук страници

Корпоративна Фейсбук страница, продуктова такава, група с фенове, събития – толкова много и различни неща, които задължително частично или в пълен комплект вече всяка фирма, без значение малка или голяма включва, или предвижда да включи в своя маркетинг план.

Кой обаче да поддържа всичко това? И дали да го възложите на външна фирма – вероятно ежедневно получавате предложения за това от частни лица или новосъздадени малки фирми.

Най-доброто решение е да имате свой човек, подготвен, можещ и дори с опит. За жалост много лесно не се намират подобни специалисти. Отделно от това е желателно човекът, който ще се занимава с онлайн комуникациите да има добри познания в конкретната сфера на работа на вашата фирма и да може да отговаря компетентно – това вече наистина прави задачата трудна.

Добро решение все пак има. Или поне така сочи опитът на компании от Европа, а вече и някои у нас. Добър екип, който да се грижи адекватно за вашето присъствие в социалните мрежи може да се състави от човек от комуникационна агенция с опит и експерт от страна на вашия бизнес. Заедно могат да изработят адекватен план за действие, отговарящ на стратегиите ви за присъствие в дигиталната среда, след което да го имплементират на ежедневна база.

Ако имате нужда от обучение на екипа си, от създаване на стратегия, консултации или изработка на конкретни решения за вашето успешно присъствие във Фейсбук, социалните мрежи и Интернет като цяло – ние сме на линия за това. Имаме опит и познания да го направим добре. Обадете ни се още сега – 02 /9515187!

Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.