Покана за представяне на книгата “Онлайн маркетинг”

От 22 ноември 2007 на пазара излиза новата българска книга „Онлайн маркетинг. Мисия още по-възможна“, издадена от ИК Сиела. Автори са Горица Белогушева и Жюстин Томс – и двете от ABC Design & Communication, утвърдени експерти-практици в областта на онлайн маркетинга. Уеб сайта, банерите, имейл маркетинга, блоговете, социалните мрежи, игрите и техният маркетинг потенциал – това само част от основните теми, разгледани подробно в книгата.

„Онлайн маркетинг. Мисия още по-възможно“ надграждава издадената преди две години “Интернет рекламата. Мисия възможна“ (Жюстин Томс, ИК Сиела) като разширява обхвата с включването на пъблик рилейшънс, директен маркетинг, брендинг и новите явления в Мрежата като Уеб 2.0.

Статистики, тенденции, история, примери от практиката, мненията на водещи български и световни специалисти – целта на книгата е да провокира размисли, да вдъхнови за експерименти, да даде аргументи за ползата и ефективността от маркетинга онлайн. Предназначена е за всички, на които им се налага да се занимават с онлайн пространството като комуникационен канал, за настоящите и бъдещите професионалисти в областта на маркетинга, за собствениците на компании или на собствени онлайн проекти, за всички любопитни активни потребители на интернет.

Заповядайте на премиерата: 22 ноември 2007, 18.30, в клуб Грамофон, София

или посетете уеб сайта на книгата: www.parvite.com/marketing

One Thought to “Покана за представяне на книгата “Онлайн маркетинг””

  1. Sava Ognianov

    Pozdravlenia! za men shte e udovolstvie da vi pozdravaia za novata kniga. I se nadiavam da ima i novi seminari za farmacevtichnata industria. Sava Ognianov, Gedeon Richter Ltd

Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.