Присъствието в социалните мрежи

Като че изглежда лесно да присъстваме в социалните мрежи, а и е модерно. Истината е, че за да е ефективно – има си тънкости и присъствието във Фейсбук и конкретно активното маркетиране чрез социалните мрежи. Ето кратко видео в тази посока.

2 Thoughts to “Присъствието в социалните мрежи”

 1. Явор Имамов

  “Ето кратко видео в тази посока.”
  И в това видео ни казвате ,че трябва да си направим фен страница на бизнеса!!!Мислите ли,че ни научихте на нещо “ефективно във фейсбук” ако ще да е само едно?Доста несериозно звучи.Аз се чувствам ИЗЛЪГАН,че гледах Вашето видео.Може да съм единствен,но не ме е срам да си призная.
  Поздрави!

 2. Здравейте Явор,

  Жюстин съм, от видеото 🙂

  Благодаря за коментара Ви! Приемаме го напълно. Истината е, че тези видеа са за да насочат нашите клиенти към важни тенденции, но естествено, не може в 2-3 минути да кажем всичко в подробности. Все пак с това си изкарваме хляба.

  Искрено съжалявам, че сте се почувствал излъган, но в крайна сметка решението да гледате видеото е Ваше и винаги може да отидете да гледате нещо друго.

  Ако все пак искате да научите повече за възможностите отвъд страничката и рекламата в социалните мрежи – на линия сме, провеждаме и семинари и обучения и консултации.

Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.