Работим по коледната ни картичка

card6

Може би за някои началото на ноември е далеч за Коледа, но всички ние, които се занимаваме с маркетинг знаем, че дори е някак късно! Ето че след вълненията и наситените с много труд и емоции дни покрай Конкурса дойде крайния срок за изработка на нашата коледна картичка, с която ще поздравим всички клиенти, партньори и приятели за новата година.

Всяка година създаваме наши, оригинални коледни картички. Стремим се да сме оригинални и все пак да запазваме стила си. Често картичките ни са триизмерни или сглобяеми. И се харесват, което е важно, нали?!
Ето проектите ни за коледни картички от предните години.

И тази година направихме малък брейнсторминг и нахвърляхме различни идеи, след което Веси ги дооформи и избрахме крайния вариант. Той влиза утре в печатница за да имаме скоро 1000-та ни необходими бройки и да започнем да ги размпращаме навреме.

Е, няма да ви покажем проекта ни за тази година, ще го оставим изненада. Подаваме само връхчето на пръстчето, за тийзър 🙂

Очаквайте картичката ни! А ако още нямаме координатите ви, а искате да получите весела картичка от нас за Коледа – пишете ни на info@abcbg.com, ще се радваме да ви изпратим!

А ако искате да изработим за Вас картички, електронни картички, да ги разпратим на многобройните ви клиенти и всичко да е гладко и добре, защото сме експерти в онлайн нещата – пишете ни, насреща сме или звъннете на 9 51 51 87!

Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.