Сайтовете на пица Дон Вито, GenerousAuto и Биопарокс – вече онлайн

Сред любимите ни проекти, по които работехме в последните месеци са два сайта, официално стартирали тези дни – сайтът на пицарии Дон Вито, който поддържаме от години, но сега имахме задача да направим наново системата за онлайн поръчки, както и лек редизайн, а също изцяло наново дизайн и програмиране на сайтът на GenerousAuto – официален вносител на Опел и Шевролет за България. Проектът е предизвикателен с това, че са представени множество марки и модели, всеки от които изисква различни темплейти – дело като дизайн на Веси, а като HTML изпълнение на Петя. Както се знае, освен това, сложната административна част за управление на сайта трябва да е изключително проста за управление от страна на клиента, за което вълшебницата в този случай е Вера, която ръководи програмирането на сайта.

screenshot-38

Освен това от вчера стартира и сайтът на Биопарокс – малък продуктов и промо сайт, с който освен че можете да си направите тест за настинка можете и да изпратите симпатична поздравителна картичка на приятел или колега, който лежи болен у дома. Успоредно стартира и онлайн кампания на Биопарокс, която се реализира от Comon.

screenshot-391Поздравленията са за всички, реализирали горните проекти и за нашите клиенти, с пожелание да им върви на бърз интернет и висок ROI на кампаниите и сайтовете!

One Thought to “Сайтовете на пица Дон Вито, GenerousAuto и Биопарокс – вече онлайн”

  1. Janbo

    бях редовен клиент на пицарията, но днес със сина ми чакахме 50 мин. за пица, след което ни казаха, че били мнооого заети !? и нямало да стане скоро. според мене някоя п-ка заспала просто ни е забравила поръчката, защото другите маси си ги получиха. Преди време наистина бяха добри, но както често се случва – набраха клиенти, оядоха се и почнаха да правят квото си искат. НЕ ХОДЕТЕ В “ДОН ВИТО” !

Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.