Сайтове с привкус на къри

Стана традиция да обикаляме по света екипно, по един път годишно на нови места физически, по един път месечно – откривайки местата с техните специфични кухни и вкусове.

Предния месец отскочихме до Япония и хапнахме суши. Вчера пък бяхме почитатели на Индия и се подлютихме добре, а миризмата на къри ни съпътства целия ден. И така – правихме сайтове с привкус на къри. И банери правихме вчера доста, отново с вкус на къри. За жалост нямаме снимки, защото бяхме доста увлечени да опитваме различните вкусотии. Но ви уверяваме – беше ммммнго вкусно!

Какво общо имат сайтовете с обяда, ще кажете вие? Имат – от една страна гладна мечка хоро не играе, е казал народът. От друга – когато сме в добро настроение работим по-добре. А опитвайки нови и нови неща, вкусове опитваме да пренасяме за това в работата си и да експериментираме повече.

Ето така се забавляваме при нас в Ей Би Си Дизайн 🙂

2 Thoughts to “Сайтове с привкус на къри”

  1. […] как се забавляваме още с дървена кула и пица, индийска кухня, суши в офиса. Share/Bookmark var a2a_config = a2a_config || {}; a2a_localize = { Share: […]

  2. […] ни предишни обяди, сред които имахме суши, кренвирши, къри люти ястия, китайски вкусотии, този път се спряхме на нещо […]

Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.