Счетоводни предизвикателства

Да правиш сайт на фирма за счетоводни услуги като Андиел е истинско предизвикателство! Счетоводството на пръв поглед е скучно нещо и е толкова далечно за нас, хората правещи сайтове. Но, за да сме професионалисти, трябва да сме добри и да можем да даваме качествени решения без значение за какъв тип бизнес са те. Доказателството, че се справяме добре и с подобен род сложни счетоводни задачи е именно сайтът, който ви представяме днес.

Screenshot-20

Консервативна цветова схема, смело разиграна с адекватна и раздвижена картинка, напомняща за перфектната работа на един механизъм, навяваща асоциация с безупречното счетоводно обслужване, предоставяно от фирмата. Семпла навигация, подреден сайт, позволяващ бърза ориентация на потребителя в съдържанието.

Радостно за нас е, когато клиентите ни приемат предложенията ни и се вслушват в съветите, които им даваме. Ето, че и от Андиел ни послушаха и амбициозно стартираха и свой корпоративен блог. Да им е честит, заедно с новия сайт!

Screenshot-19

Е, не можем да сме недоволни. А вярваме, че и нашите клиенти са доволни! Да им е на успех новото онлайн присъствие!

3 Thoughts to “Счетоводни предизвикателства”

  1. поздравления за колегите, блогът и сайта им са на ниво

  2. mari'an

    Харесват ми линковете разположени в голямата илюстрация. Представям си колелата леко анимирани:)

  3. най-значайното е счетоводителят да се обучава непрекъснато и да бъде “в крак” с всички нововъведения и изменения – действително счетоводството се възприема като “скучна” работа и е много далечно за много хора затова е добре да се представят нещата на по-интересен и непосредствен начин

Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.