Седмицата преди БГ Сайт 2009!

Ето че тече последната седмица преди награждаването в БГ Сайт 2009 – конкурсът, който стартирахме през 1999-та и организирахме до скоро, а от тази година основно помагаме за това на Фондация БГ Сайт.

pa260014

И така, тази седмица наред с редовните уеб проекти, по които работим голяма част от екипа е зает с помощ по БГ Сайт – от създаване на мултимедийната презентация, която ще се прожектира по време на Церемонията, през изпращане на покани, опаковане на подаръци, надписване на грамоти и все подобни дейности.

За нашите клиенти, по чиито проекти работим за успокоение ще кажем, че се стремим да спазим сроковете и тези извънредни ни ангажименти няма да ни попречат. И все пак молим за търпение в дните понеделник и вторник, когато голяма част от екипа няма да е налична в офиса.

Ако сте свободни – заповядайте и вие във вторник на Десетия Уеб Семинар – от 10 до 18 ч в х-л Форум, София! Вяреаме ще е полезно за всички, интересуващи се от онлайн медии, онлайн маркетинг и реклама.

One Thought to “Седмицата преди БГ Сайт 2009!”

  1. Кирил

    Поздравления за организацията! Най-много ми харесаха статуетките. Страхотен дизайн. Не се съмнявам и за днешния семинар. Изключително се радвам и за моите фаворити. Това е Първа Инвестиционна Банка. Най-добрата банка. Сайта е невероятно интуитивен и лесен за браузване. Mykitchen, с уникалната си услуга.
    Поздравявам и всички останали, кото не успяха да грабнат „златото“. Все пак
    всички са положили доста услилия.

Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.