Силна седмица ни чака

След страхотния тимбилдинг на Витоша през уикенда, всички сме отново на линия заредени с хъс и оптимизъм за предстоящата седмица, която се очертава доста интензивна.

Първо – днес обявяваме официално този блог като първият български корпоративен блог, лицензиран под Криейтив Комънс. По този начин искаме да дадем своя принос в популяризирането на алтернативите на традиционната концепция “всички права запазени”, която според нас е неадекватна за интернет ерата, в която живеем днес.

Второ – утре започва 8-ят уеб семинар към конкурса БГ Сайт. Първата част е “Ден на блога” – чудно съвпадение, нали ;). И естествено ще сме там – в хотел Форум. Семинарът е отворен за всички, ще има много интересни и полезни презентации, така че ако искате елате да се видим там. Програмата е тук.

Трето – утре вечерта е също награждаването в конкурса Бренд Мениджър. За съжаление, ние с Жюстин не стигнахме до финала, въпреки че участието ни с Az-Jenata.com спечели номинация във втория кръг и бяхме в категорията е-бренд само с още една марка.

Четвърто – сряда е големият ден за българската онлайн реклама. Тогава ще бъде конкурсът за онлайн рекламна кампания в рамките на БГ Сайт. Има доста заявки, презентациите ще бъдат на живо и ще бъде доста атрактивно и поучително. Журито ще гласува на място. Ние също участваме – с 3 кампании.

Пето – в петък вечерта в Младежкия театър пък е самата церемония на БГ Сайт, когато ще бъдат раздадени стауетките със златното “маймунско а”. Напрежението е доста голямо в очакване обявяването на победителите на журито и фаворитите на публиката.

Между другото, гласуването на публиката продължава до сряда, така че, ако ще не сте се включили – имате още малко време да подкрепите любимите си сайтове.

Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.