Силна седмица с фокус 1 юни ни предстои

Наред с уеб работата на екипа ни му предстои силна седмица с основен фокус – 1 юни.

На 30-ти, сряда ще дадем пресконференция по повод финала на кампанията АЗ СЪМ! За всяко дете – семейство. Кулминация е самият 1-ви юни, петък, когато ще “опаковаме” градинката до Парламента и ще внесем официално своята ПЕТИЦИЯ – до момента подкрепена от над 1500 души от цялата страна и близо 2200 рисунки на детски ръчички, които продължаваме да събираме.

На 2-ри юни от 10 до 13 ч. каним всички свои приятели и партньори на детски празник по повод 5 години Българският детски портал Az-deteto.com на детската площадка към Сити Център София. Очаква ни забава с клоуна Дечко, премиера на специалната ни песничка “АЗ ДЕТЕТО” на композитора Борис Карадимчев в изпълнение на ПИМ ПАМ, кръщене на двете дечица – лица на сайта, много конкурси, награди и подаръци за всички малчугани, както и голяяяма празнична торта!

На празника на 2 юни ще връчим награди на пет видни детски автора, за цялостен принос за щастливото детство на много поколения български деца. Това са:
Борис Карадимчев – композитор и ръководител на детска вокална група Пим Пам,
Валери Петров – писател и преводач, автор на множество детски творби,
Слава Рачева – актриса, позната и като майката на “Педя човек – лакът брада” и “Сънчо”,
Иванка Гръбчева – режисьор, автор на множество детски филми,
Красимира Колданова – Прима на българския балет, ръководител на детска балетна школа.
Успоредно с подготовката на събитията около 1-ви юни си върви работата ни по уеб проектите. Миналата седмица пуснахме нов дизайна на нашия тийн проект Teentopic.net. Сайтът BGCert.com също е с нов дизайн отскоро, също наше дело. С “нови дрехи” е и сайтът на Проект Родопи – rodope.org. Стартира и сайтът “Tiger Club”, също с наш дизайн.

Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.