Слушайте музика със Spotify вече и в България

851558_10151467899073347_1176589686_nБъдещето е в джоба ви. Няколко клика и може да имате музиката, която искате, където и да сте. Платформата Spotify, която за кратко време придоби огромна популярност в Америка, Европа и Австралия, от вчера е и в България.

Spotify улеснява всеки меломан. Платформата позволява да избирате изпълнители, музикални стилове, да правите собствени плейлисти, има интеграция във facebook и twitter, както и много други неща. Създателите сериозно са помислили как да превърнат слушането на музика в удоволствие.

Двата варианта, които предлага Spotify са безплатен и платен акаунт. При първия, можете да слушате безплатно, но има добавени реклами. Платеният акаунт е без реклами и ви дава достъп до  приложенията на Spotify без ограничения, така можете да слушате музика където и колкото пожелаете.

Spotify е инвестиция както за любителите на музика, така и за бизнеса, който иска да инвестира в модерен маркетинг. Не става дума просто за реклама, а за послание до вашата аудитория.

Най-лесният начин да научите как да рекламирате в Spotify, е да ни попитате. От ABC Design & Communication ще направим така, че да “чуят” за вас.

Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.