Съботна игра на Том Сойер и пребоядисан офис

Като истински Том Сойерови последователи днес част от екипа ни се захвана с четките и боичките и освежихме офиса! Албена, Вера, Камелия, Жюстин, Янко и Денис, както и децата – помагачи Вероника и Томи, се включиха смело в инициативата.

Боядисването започна около 10 и малко и приключи в 4 и малко. Най-много ни затрудни голямата синя стена в стаята на маркетинг отдела, която твърдо и упорито не искаше да сменя цвета си. Но тук надделя ината на корифеите в боядисването с латекс от нашия екип – Янко, Албена и Денис, които в крайна сметка успяха да я преборят. Какъв е цветът й сега? Трудно е да се каже, по-скоро розов, отколкото жълт, с лек син спомен, но все пак е хубав!

Постигането и полагането на желаните нюянси бе съпроводено със смях, често добавяне на оцветители и голям размах на въображението, почти достигащ висините на това да създаваш добър дизайн за прекрасен нов сайт. Цветовете бяха импровизация и дори розовото да е малко в повече на места, все пак офисът е чист и по-приятен от преди! Да ни е честит!

2 Thoughts to “Съботна игра на Том Сойер и пребоядисан офис”

  1. Taka si e, edni rabotqt, drugi pozirat:)

  2. Става но според мен е безмислено.

Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.