Тиймбилдинг 2013 – есен с песен

Знаете, че не пропускаме да си направим тиймбилдинг всяка година. Дали ще е през пролетта, в страната или чужбина, не пропускаме тази ни традиция.

Е, тазгодишния ни септемврийски тиймбилдинг, се оказа по-различен от обикновено.

Различен, защото бяхме в сърцето на Родопите, където ни обгърна чистия планински въздух. Нямаше как да пропуснем да дишаме с пълни дробове и да черпим енергия от природата.

1186279_10151700433217198_481248100_n

Различен, защото игрите, които бяха организирани от Мария, нашата готина треньорка, бяха повече от емоциални. Всеки един от нас, участниците, успя да научи нещо повече за другия. Всички заедно се смяхме, танцувахме, пяхме, а и малко поплакахме. А за финал всеки се почувства супергерой. Супергерой, защото всеки от нас е такъв за другите в екипа ни:) И всички ние супергерои знаем, че е ценен за останалите.

емоции през септември
Различен, защото любезните ни домакини от Лечебен център VitaRama, ни посрещнаха с усмивки и ни показаха как може храната да ни излекува не само физически, но и на емоционално ниво. Благодарим!

усмивки на тиймбилдинга

Е, ние стартирахме новия бизнес сезон с песен и много настроение за работа и нови проекти. Вие готови ли сте да споделим с вас всички тези емоции?

Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.