трети – последен ден на уеб семинара

Днес бе третият – последен ден на уеб семинара. За първи път семинарът е тридневен и добре че няма да продължи и утре – нямаме сили за повече. Днес имаше шарени лекции: от сутринта около час и нещо с г-н Бехар и етиката на хората онлайн, след това още една “тежка алтилерия” Чакрата и Хинков от Мтел, които въпреки че говореха много корпоративни неща с чара си завладяха аудиторията, после Еленко с второ представяне на този семинар (повтори някои неща от вторника), Богомил и Здравко с отворен код истории, последвани от Боби Иванчев, чието послание, че качествената музика за синхронизация, пък било то и за интернет трябва да се плаща и за финал Мишо с уникалните периферии на Logitech.

Малцина узнаха, че семинарът, макар да се провежда официално от Българска уеб асоцияция бе движен от Бени (секретар на БУА) и Жюстин (ABC Design), с малка подкепа основно за първия ден от срана на Венера (Нетейдж). Общо може би около 350-400 души посетиха семинара за трите му дни, но много малка част от членовете на БУА си анправиха труда да дойдат и споделят събитието.

Е, всичко е добре когато свършва добре – хората (и присъстващи и лектори и спонсори) бяха доволни и щастливи!

Очакваме награждаването в БГ Сайт 2006 – осмото издание на конкурса – утре вечер в Младежкия!

2 Thoughts to “трети – последен ден на уеб семинара”

  1. Аз обещах да пиша и тук, но не помня повода за това. И на мене ми направи впечатление, че повечето от асоциацията не бяха там, дори от фирмите представителки нямаше много хора, може би поради факта, че трябва да работят за империалистите или за комунистите или …истите, но липсата се усещаше.

    Това е най-добрия уеб-семинар за последните години и аз много се радвам, че станах част от него. Благодаря за подкрепата и за чудесната организация. Другият път бонбоните ще бъдат за Вас.

    Бого

  2. […] Ето и още едно мнение по тази тема […]

Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.