Търсим си програмист. Ти ли си?

Ако четеш това, значи си ни засякъл из twitter с #работа или във фейсбук с тези симпатични карикатури и знаеш вече – търсим си нов колега – програмист. Ето подробностите.

Ние в ABC Design & Communication правим сайтове основно и човекът, когото търсим следва да знае PHP, SQL, но това е само основата. Вероятно е добре да е чувал що е HTML5 и да знае какво се крие зад “action script”, да е цъкал из Фейсбук и да е наясно какво стои зад “native app”, пък дори и да не е правил чак толкова advanced неща.

За нас е важно този човек да е отворен към света и с любопитство към новото. Да не знае думите “Това ще е трудно”, а да ги заменя с готовност с “Йеее такова нещо още не съм правил и с радост ще опитам!”.

Разбира се – ще се радваме човекът да е с готино чувство за хумор, широка усмивка и готов за приятелство с колегите. Пиенето на бира след работа от време на време не е задължително, но вероятно би спомогнало.

А, да – важно е да се знае, че работата няма да е малко. Но ще е основно в рамките на 8 часовия работен ден. Пък в замяна – прилично заплащане и дългосрочно партньорство.

Ако си ти – давай, изпрати ни CV и неща, по които си работил и си ги харесваш на office@abcbg.com и ако решим ще те поканим на кафе в офиса.

Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.