Фейсбук приложения

В последните седмици улисани от всички събития, на които присъствахме или бяхме лектори, от идването на новия колега в ABC Design и инициативите ни покрай #ABC15, забравихме някак да пишем за новите проекти, по които междувременно работихме и успешно пуснахме онлайн. Бързо наваксваме този пропуск и ви представяме три от фейсбук приложения за наши клиенти, които вече добиха популярност в социалната мрежа:

Отбележи победния гол и спечели два билета за финала в Лондон! Едно фейсбук приложение на УниКредит Булбанк за Шампионска лига:

Фейсбук приложение, което дава възможност на бъдещите майки сами да изчислят в коя гестационна седмица са, да научат за специфичните промени, които настъпват в женското тяло по време на бременността и етапа на развитието на плода, да споделят радостната новина с техните фейсбук приятели.


Фейсбук анкета под формата на приложение, насочена към настоящи и потенциални потребители на продукта. Едновременно се провежда мини социологическо проучване в полза на клиента и се увеличава познаваемостта на бренда чрез съпътстваща рекламна кампания и вирусен елемент.

Leave a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.